Ο Μιράντα με τα λάθη του και τις ασίστ

Ο Πορτογάλος στόπερ μπορεί να μην εμπνέει εμπιστοσύνη, όμως θα πρέπει να του πιστώσουμε και τα θετικά στοιχεία που εμφανίστηκαν στο παιχνίδι του.

Ο Μιράντα με τα λάθη του και τις ασίστ

Δεν είναι ο στόπερ που εμπνέει εμπιστοσύνη και φάνηκε ακόμα και στα ματς με τη Λουκέρνη στα οποία ο Ολυμπιακός κακά τα ψέματα δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση. Ο Ροντερίκ Μιράντα περί ου ο λόγος στη ρεβάνς ήταν πιο βελτιωμένος απέφυγε το κάτι παραπάνω, ενώ είχε και 1-2 καλές επεμβάσεις.

Σίγουρα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε τον Γιασίν Μεριά πιο έτοιμο για να τον ρίξει στη… μάχη, όμως, είναι κάτι που θα φανεί και τις επόμενες ημέρες μέσα από τις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος στόπερ συνέθεσε το δίδυμο με τον Γιάγκος Βούκοβιτς στα δύο ματς με τους Ελβετούς και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίζει και κόντρα στη Μπέρνλι.

Για να είμαστε δίκαιοι απέναντι του θα πρέπει να υπογραμμίσουμε και τα θετικά στοιχεία που εμφανίστηκαν στα δύο παιχνίδι. Είχε πολύ καλές τοποθετήσεις στις στατικές φάσεις όταν η ομάδα βρισκόταν σε επίθεση. Στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να έχει σκοράρει κιόλας.

Το φοβερό, όμως, είναι ότι και στα δύο παιχνίδια είχε ασίστ. Στο πρώτο παιχνίδι τροφοδότησε τον Γκερέρο για το 4-0 και στο δεύτερο τον Λάζαρο για το 0-2. Είναι θετικό για τον στόπερ να έχει σωστές τοποθετήσεις στην επίθεση, αλλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.