Ολυμπιακός: Κοντά στον Κροάτη μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσάλικο (vid)

Τον 30χρονο δεξιό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσάλικο προσπαθεί να φέρει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα! Διαβάστε και το «ΦΩΣ» του Σαββάτου (18/6) που στη σελίδα 3 (το πρωτοσέλιδο ήταν ολοκληρωτικά αφιερωμένο στο πρωτάθλημα του μπάσκετ) αναφέρεται στον Κροάτη άσο, για τον οποίο ελάχιστοι πίστευαν ότι θα μπορούσε να δελεαστεί με την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας.  

Ολυμπιακός: Κοντά στον Κροάτη μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσάλικο  (vid)

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πάει να φέρει παίκτη από το «πάνω ράφι» για το δεξί άκρο της άμυνάς του. Να αφήσει στην άκρη στοιχήματα τύπου... Κένι Λαλά και να πάει σε παίκτες μπαρουτοκαπνισμένους με πολλές παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο. Κι αυτός είναι ο Σίμε Βρσάλικο.

Η πληροφορία που έφτασε στα γραφεία του «ΦΩΤΟΣ» το μεσημέρι της Παρασκευής (17/6), ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε έναν δεξιό μπακ από την Ισπανία! Από μεγάλη ομάδα της Ισπανίας συγκεκριμένα!

Η αρχική πληροφόρηση από ισπανικές πηγές ήταν ότι «ο Σερζ Οριέ της Βιγιαρεάλ είναι ο παίκτης που επιχείρησε να πάρει πέρσι ο Ολυμπιακός και είναι πολύ πιθανό να μην τον έχει ξεχάσει ούτε φέτος». Κάποιες άλλες πηγές ανέφεραν ότι ξαναψάχτηκε για τα καλά για τον Ιβοριανό αμυντικό.

Το «ΦΩΣ» του Σαββάτου (18/6) αναφέρει, ωστόσο, ότι κυκλοφορεί ελεύθερος και ο Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος δεν θα ανανεώσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Συμπληρώναμε δε ότι είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση που φάνταζε απίθανο να έρθει στην Ελλάδα, παρότι το όνομά του κυκλοφόρησε σε μανατζερικά στέκια. Άλλωστε πολλά ακούγονται σε κύκλους μάνατζερ και ειδικά με τέτοιους ποδοσφαιριστές, πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι.

Έμοιαζε με κάτι το... απίθανο και για αυτό το λόγο άνθρωποι κοντά στην Ατλέτικο έλεγαν χαρακτηριστικά «ούτε μία στο εκατομμύριο να κατέθεσε πρόταση ο Ολυμπιακός στον Βρσάλικο και να σκέφτεται ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα»!

Ωστόσο, ποτέ δεν πρέπει να λες «ποτέ»! Τελικά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά, όχι στον Σερζ Οριέ όπως πίστευαν στην Ισπανία, αλλά στον Σίμε Βρσάλικο που δεν πίστευε κανένας! Ή για την ακρίβεια, το πίστευε μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και το λέμε αυτό, γιατί ακόμα και σε ρεπόρτερ της Ατλέτικο που απευθυνθήκαμε, την Παρασκευή (17/6), η εικόνα που είχαν, ήταν ότι ο 30χρονος Κροάτης θα πήγαινε σε μία κορυφαία Λίγκα. Για αυτό το λόγο ήμασταν και συγκρατημένοι στο ρεπορτάζ μας, γιατί δεν θέλαμε να φουσκώσουμε τα μυαλά του κόσμου.

Να, όμως, που αποδείχθηκε ότι ο «βαρβάτος» μπακ ήταν εκείνος. Ο Ολυμπιακός τον έφερε στην Ελλάδα για να τον ξεναγήσει στην πόλη και στον Ρέντη. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο Βρσάλικο έμεινε ενθουσιασμένος με όλα όσα είδε!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κροάτης είναι πολύ κοντά στο να αποτελέσει το «μπαμ» για τα δεξιά και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα (20/6). Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, μιλάμε για έναν παίκτη με 100 συμμετοχές στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πάνω από 50 φορές διεθνής με την Κροατία. Την τελευταία χρονιά είχε 29 παρουσίες.