Τεννές: Μπράβο στα παιδιά, δε με ενδιαφέρει η διαιτησία

Ο τεχνικός της Λαμίας στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό επεσήμανε ότι δε θέλει να μιλήσει για τη διαιτησία του αγώνα, ενώ όπως είπε έμεινε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του. 

Τεννές: Μπράβο στα παιδιά, δε με ενδιαφέρει η διαιτησία

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θέλαμε τη νίκη για να ξεμπερδεύουμε, αλλά πήραμε έναν βαθμό και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος γιατί πλησιάζουμε στο τέλος αλλά υπάρχουν πέντε παιχνίδια ακόμη και σίγουρα μπορεί να έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και τρία έξω και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Έγινε πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να το τελειώσουμε, δυστυχώς όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς στο θέμα του γκολ, εξακολουθεί να υπάρχει και θα υπάρχει μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε! Εγώ είπα στα παιδιά μπράβο για την προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έχουμε πέντε παιχνίδια ακόμα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την συμπαράσταση και συνεχίζουμε».

Για την διαιτησία ο κ. Τεννές είπε: «Κοιτάξτε είναι τακτική για όλους εμάς, που θέλουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο και το έχουμε συζητήσει και όλοι οι προπονητές μεταξύ μας, να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία. Έτσι ήταν… έτσι τα σφύριξε. Εμείς μπορεί να είχαμε αντίθετη άποψη, αλλά δεν μετράει η άποψη η δική μας, μετράει η δική τους. Είναι πολλές φάσεις, αν τις αναλύσουμε θα δούμε ότι όλες ήταν εις βάρος μας, δεν υπήρχε καμία να ήταν για τον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να κάνουμε όμως κάτι άλλο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απουσία του Πίτι: «Δεν έλειπε μόνο ο Πίτι, έλειπαν και άλλα παιδιά, μην στέκεστε μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή. Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».