Ο Κόουτο πιέζει τη Σίτι να τον δώσει στη Μπράγκα

Ο Γιαν Κόουτο που έχει προταθεί τον Ολυμπιακό ασκεί πίεση στη Μάντσεστερ Σίτι για να τον δώσει εκ νέου δανεικό στη Μπράγκα.

Ο Κόουτο πιέζει τη Σίτι να τον δώσει στη Μπράγκα

Στη λίστα με τους μπακ του Ολυμπιακού υπάρχει σε περίοπτη θέση το όνομα του Γιαν Κόουτο. Ο 20χρονος οπισθοφύλακας έχει προταθεί στους Πειραιώτες και είναι μία περίπτωση που έχει απασχολήσει αρκετά σοβαρά.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές με τη Σίτι για να βρει την άκρη να τον πάρει δανεικό. Είναι γεγονός ότι οι πρώτες κουβέντες που έγιναν με τους "πολίτες" έδειξαν πως υπήρχε έδαφος για να γίνει αυτή η κίνηση.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία, όμως, αναφέρουν ότι ο Κόουτο θέλει να δοθεί δανεικός στη Μπράγκα. Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε πέρσι 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την πορτογαλική ομάδα. Είχε ρόλο στο κλαμπ και θέλει να γυρίσει εκεί που τον ξέρουν και τους ξέρει.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία ο Κόουτο ασκεί πίεση στη Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να δοθεί δανεικός στη Μπράγκα. Αυτό και μόνο κάνει πολύ δύσκολη την περίπτωση του, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για το μέλλον του.