Βούρος: «Να βοηθήσω τον ΟΦΗ να μεγαλώσει»

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ στον οποίο θα αγωνίζεται έως το 2024.

Βούρος: «Να βοηθήσω τον ΟΦΗ να μεγαλώσει»

Ο Πραξιτέλης Βούρος έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ μέχρι το 2024 και σήμερα (16/6) έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ και τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ομάδα μας ως το 2024. O σεβασμός προς το πρόσωπό μου και η προσέγγιση που έγινε απ’ όλο τον οργανισμό του ΟΦΗ ήταν στοιχεία που μ’ έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα. Ο ΟΦΗ μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζομαι και να ζω καθημερινά σ’ ένα περιβάλλον στο οποίο είμαι ο εαυτός μου. Νιώθω πολύ οικεία με τους συμπαίκτες μου, με όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα, αλλά και με τον κόσμο, ο οποίος καθημερινά μου δείχνει έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη του. Θεωρώ πως είναι μια αληθινή αγάπη και γι’ αυτό τους ευχαριστώ», ανέφερε ο αμυντικός του ΟΦΗ.

«Θέλω να συνεχίσω να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο πρόεδρός μας για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα, γι’ αυτό κι ευχαριστώ τον κ. Μπούση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λυσάνδρου για τις ανθρώπινες συζητήσεις που κάναμε μέχρι να φτάσουμε σε συμφωνία».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Βούρος είπε: «Ο ΟΦΗ με βοηθάει να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής, αλλά και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Συνεχίζουμε μαζί, με κοινή πορεία για να πετύχουμε ακόμα περισσότερους στόχους. Σίγουρα η αγάπη και η στήριξη του κόσμου μου δίνει επιπλέον κίνητρο έτσι ώστε να τα δίνω όλα στο γήπεδο για να τους κάνω ακόμα πιο χαρούμενους».