Ο Ονιεκούρου, η «μαύρη λίστα» και η Μπεσίκτας

Με την Μπεσίκτας συνδέουν τον Χένρι Ονιεκούρου στην Τουρκία, αν και ο ίδιος προτιμά Γαλατά. Σε ποια αρνητική λίστα έχει μπει ο επιθετικός του Ολυμπιακού. 

Ο Ονιεκούρου, η «μαύρη λίστα» και η Μπεσίκτας

Ο Χένρι Ονιεκούρου έκανε πολύ κακή σεζόν στον Ολυμπιακό με συνέπεια να έχει μείνει εκτός πλάνων για τη νέα περίοδο και να αναζητείται φόρμουλα για την παραχώρησή του είτε με δανεισμό είτε με μεταγραφή. Με πιθανότερο προορισμό την Τουρκία και την αγαπημένη του Κωνσταντινούπολη, καθώς ο ίδιος θέλει να γυρίσει στην Γαλατά, ενώ τελευταία ρεπορτάζ εμπλέκουν την Μπεσίκτας ως έντονα ενδιαφερόμενη.

Ο Νιγηριανός επιθετικός με τη φτωχή συγκομιδή του παρά το πολύ ακριβό συμβόλαιο που έχει στον Ολυμπιακό, αλλά και τα επίσης πάρα πολλά χρήματα που έδωσε η ελληνική ομάδα στην Μονακό για την απόκτησή του, δεν έχει διεθνώς την καλύτερη «αντιμετώπιση» καθώς συγκαταλέγεται σε διάφορα αρνητικά αφιερώματα σχετικά με την παρουσία του στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Ένα τέτοιο αφιέρωμα υπάρχει στο goal.com με τον Ονιεκούρου να είναι μέσα σε Αφρικανούς επιθετικούς που όπως αναφέρεται δεν κατάφεραν να σκοράρουν στη διάρκεια της σεζόν. Τον... αδικούν, πάντως, λίγο καθώς είχε βάλει γκολ στον επαναληπτικό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά σε αυτό το άρθρο έχει γίνει έρευνα στα πρωταθλήματα στα οποία συμμετείχαν οι συγκεκριμένοι παίκτες.