Πιέζει για Λάριν ο Ολυμπιακός

Η ανανέωση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν κομβική για την τελική διαμόρφωση του ρόστερ στην επίθεση. Ο Μαροκινός θα είναι η κολόνα του Ολυμπιακού στην επίθεση και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κινηθεί και πιο πίσω στο γήπεδο. 

Πιέζει για Λάριν ο Ολυμπιακός

Όπως έχουμε γράψει στο ΦΩΣ, οι Πειραιώτες έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Κάιλ Λάριν, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας. Δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο Καναδός επιθετικός είναι στη… ζωή του Ολυμπιακού αρκετά χρόνια, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Λάριν αρέσει πολύ στους πρωταθλητές Ελλάδας και προσπαθούν να τον φέρουν στη χώρα μας. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις και θέλει ένα συμβόλαιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Στον Πειραιά έχουν δείξει στον παίκτη πόσο πολύ τον θέλουν και ο ίδιος δεν δείχνει να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από την άλλη, όμως, δεν βιάζεται ο ποδοσφαιριστής να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν έχει κρύψει ότι θέλει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και θα ήθελε να του έρθει μία πρόταση από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Τη Νότιγχαμ Φόρεστ την έβαζαν και χθες στο κόλπο οι Άγγλοι, χωρίς, ωστόσο, να θεωρούν κάτι προχωρημένο.

Από την άλλη στη λίστα του Ολυμπιακού παραμένει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο επιθετικός του Άρη αρέσει στους Πειραιώτες και είναι μία υπόθεση που την έχουν υπό πλήρη έλεγχο. Όποτε θέλουν το τελειώνουν αυτό το ζήτημα, αλλά ο Αφρικανός είναι ίδιος παίκτης με τον Λάριν.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο ΦΩΣ