Ολυμπιακός: Η «μάχη» για δεξί μπακ και ο Μασούρας

Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός για να τελειώσει άμεσα το θέμα του δεξιού μπακ, ενώ ο Γιάννης Μασούρας είναι στον Ρέντη και το παλεύει.

Ολυμπιακός: Η «μάχη» για δεξί μπακ και ο Μασούρας

Από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολυμπιακός έμαθε και τον αντίπαλο του για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Η Μακάμπι Χάιφα θα βρεθεί στο δρόμο των Πειραιωτών και σίγουρα είναι κάτι που δεν τους… τρέλανε.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πλέον φουλάρουν και για τις μεταγραφές τους, ενώ οι αλλαγές συνεχίζονται στην ΠΑΕ και θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες. Η μεγάλη προτεραιότητα των "ερυθρόλευκων" παραμένει η απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Με τον Κένι Λαλά να μην είναι καν στον Ρέντη αυτές τις ημέρες είναι ξεκάθαρο ότι οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν πάση θυσία έναν μπακ. Και τον θέλουν για να δουλέψει με την ομάδα και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Ισραηλινούς.

Στον Ρέντη αυτές τις ημέρες υπάρχει ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Σπάρτα Ρότερνταμ. Είναι ποδοσφαιριστής που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά και αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος δεξιός μπακ.

Για τον Μασούρα αυτό από μόνο του αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία που θέλει να την εκμεταλλευτεί και να την αρπάξει. Από την άλλη το κλαμπ κινείται πυρετωδώς για την απόκτηση ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας. Κόουτο, Άβιλα και Μπάλντοκ βρίσκονται ψηλά στη λίστα. Όλες είναι περιπτώσεις με αρκετό βαθμό δυσκολίας. Ο Ολυμπιακός τις παλεύει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να πει ότι είναι κοντά σε κάποιον.