Ολυμπιακός: Και η Φενέρμπαχτσε μπαίνει στο «κόλπο» για Κόουτο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του Γιαν Κόουτο, ενώ τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκε και η Φενέρμπαχτσε να διεκδικεί τον 20χρονο μπακ.

Ολυμπιακός: Και η Φενέρμπαχτσε μπαίνει στο «κόλπο» για Κόουτο

Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Γιαν Κόουτο της Μάντσεστερ Σίτι. Εξ αρχής δεν επρόκειτο για μία εύκολη υπόθεση και ειδικά από την επιθυμία του 20χρονου Βραζιλιάνου μπακ, ο οποίος δεν θέλει να αποχωρήσει από την Σίτι ξανά με δανεισμό, αλλά να φύγει με πώληση.

Οι Πειραιώτες είναι σε διαρκείς επαφές με τους «πολίτες», σε γενικές γραμμές εισπράττουν ένα θετικό κλίμα από την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι για να γίνει το «deal», αλλά η μεταγραφή φαίνεται να «κολλάει» προς το παρόν στον ποδοσφαιριστή. Ναι μεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του Ολυμπιακού, αλλά θα προτιμούσε να πάρει κανονική μεταγραφή.

Σε Αγγλία και Τουρκία υποστηρίζουν ότι τις τελευταίες ώρες έχει μπει στο «κόλπο» και η Φενέρμπαχτσε για τον Κόουτο.

Και τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης θα προτιμούσαν να τον αποκτήσουν δανεικό, με τις πρώτες διερευνητικές επαφές να έχουν γίνει ήδη.

Λέγεται μάλιστα ότι η Σίτι θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του Κόουτο (σε συνεννόηση πάντα με τον παίκτη) την επόμενη εβδομάδα. Επαναλαμβάνουμε ότι οι Άγγλοι τον παραχωρούν δανεικό και θα επιχειρήσουν να πείσουν και τον ποδοσφαιριστή.

Στο μεταξύ, την υπόθεση φέρεται να παρακολουθεί και η Μπράγκα, με την οποία έκανε πέρσι εντυπωσιακή σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι «αρσεναλίστας» σκοπεύουν ακόμη και να τον αγοράσουν, με την Σίτι να ζητάει 5-6 εκατομμύρια ευρώ.