«Έσβησε» την Μπεσίκτας ο Λάριν, τι λένε για Ολυμπιακό, Νότιγχαμ

Ο Κάιλ Λάριν έβγαλε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες του με τη φανέλα της Μπεσίκτας! Για Ολυμπιακό, Νότιγχαμ, Γαλατά και Μπασακσεχίρ κάνουν λόγο στην Τουρκία. 

«Έσβησε» την Μπεσίκτας ο Λάριν, τι λένε για Ολυμπιακό, Νότιγχαμ

Ο Κάιλ Λάριν αρνήθηκε την πρόταση της Μπεσίκτας για ανανέωση του συμβολαίου του που έφτασε στο τέλος του, καθώς θεωρεί μικρή την οικονομική προσφορά της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε στα περισσότερα χρόνια του στην Ευρώπη.

Ο διεθνής Καναδός άσος δεν φεύγει σαν φίλος από την τουρκική ομάδα κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κατέβασε από τον λογαριασμό του στο Instagram όλες τις φωτογραφίες του με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 27χρονο εξτρέμ (παίζει και φορ) είναι δεδομένο και έντονο, με ομάδες από την Κωνσταντινούπολη να είναι επίσης ενεργές για την απόκτησή του, όπως η Γαλατά και η Μπασακεσχίρ.

Στην Τουρκία, πάντως, θεωρούν επικρατέστερο τον Ολυμπιακό, ενώ για την Γαλατά τονίζουν ότι πάντοτε θα ήθελε να συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα για την επιστροφή του Χένρι Ονιεκούρου και αναζητείται φόρμουλα.

Άλλα δημοσιεύματα στην Τουρκία εμπλέκουν τον Λάριν και με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο παίκτης λένε ότι θα ήθελε να παίξει στην Premier League.