«Τρέμουν» για Μπάλντοκ τον Ολυμπιακό στη Σέφιλντ

Ανησυχία στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μήπως ο Ολυμπιακός κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ και προσπάθεια να τον δελεάσουν με νέο συμβόλαιο. 

«Τρέμουν» για Μπάλντοκ τον Ολυμπιακό στη Σέφιλντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θέλει πάση θυσία να κρατήσει τον Τζόρτζ Μπάλντοκ στο δυναμικό της και στην αγγλική ομάδα υπάρχει έκδηλη ανησυχία μήπως ο Ολυμπιακός κάνει τελικά κίνηση για να αγοράσει τον 29χρονο διεθνή με την Ελλάδα δεξιό μπακ.

Τα δημοσιεύματα στο ρεπορτάζ της Σέφιλντ αναφέρουν τις πληροφορίες από την Ελλάδα πως στον Ολυμπιακό αρέσει πολύ ο Μπάλντοκ και τονίζεται η προσπάθεια της ομάδας του να τον δελεάσει με την επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές, παρόλο που αυτό λήγει σε δύο χρόνια.

Μεγάλη είναι και η αντίδραση από τους οπαδούς της Σέφιλντ που τονίζουν ότι ο Μπάλντοκ θα πρέπει να μείνει στην ομάδα και να μην πωληθεί στον Ολυμπιακό. Πάντως από την ελληνική ομάδα οι προτεραιότητες φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι άλλες, από την ώρα που μια τέτοια κίνηση θα χρειαστεί μεγάλα ποσά για τη μεταγραφή και για το συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος φυσικά παραμένει στη λίστα. Πίσω από τους πιο νεαρούς Κόουτο της Σίτι και Άβιλα της Χάντερσφιλντ.