Και στη Γαλλία βλέπουν Θουμπιθαρέτα για Ολυμπιακό

Ρεπορτάζ και στη Μασσαλία κάνουν λόγο για έτοιμη συμφωνία Ολυμπιακού-Θουμπιθαρέτα. Δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την πειραϊκή ΠΑΕ. 

Και στη Γαλλία βλέπουν Θουμπιθαρέτα για Ολυμπιακό

Οι πληροφορίες που έχουν μεταδοθεί για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα ώστε να αναλάβει σημαντικό οργανωτικό πόστο στην ποδοσφαιρική ομάδα φτάνουν και από την Γαλλία. Συγκεκριμένα από ρεπορτάζ που ασχολούνται με την Μαρσέιγ, στην οποία ο Ισπανός παλιός γκολκίπερ είχε διατελέσει σε θέση αθλητικού διευθυντή, πέραν της θητείας του σε Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο στους ίδιους ρόλους.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι σχετικά με την αναζήτηση στελέχους που θα «τρέξει» το πρότζεκτ της επόμενης περιόδου, αλλά είναι βέβαιο ότι ο Θουμπιθαρέτα βρίσκεται ανάμεσα στους μάνατζερ με τους οποίους έχουν γίνει επαφές. Στην Ισπανία έκαναν λόγο για απόφαση του 60χρονου ανθρώπου του ποδοσφαίρου να πει το «ναι» στην ελληνική ομάδα, αλλά καλό θα είναι να αναμένουμε τις επίσημες θέσεις και ανακοινώσεις του Ολυμπιακού που έχει μιλήσει και με άλλους Ισπανούς, όπως π.χ. τον Ρουφέτε.