Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Λάριν που θέλουν σαν τρελοί οι Πειραιώτες

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Κάιλ Λάριν που τον κυνηγάει ο Ολυμπιακός. Από τη μία οι Τούρκοι λένε ότι οι Πειραιώτες έχουν σοβαρές πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους και από την άλλη ότι ο Καναδός δεν έχει αποδεχτεί το 1,7εκ. ευρώ που του προσφέρει ετησίως ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Λάριν που θέλουν σαν τρελοί οι Πειραιώτες

Από τις 5 Ιουνίου σάς έχει ενημερώσει το «ΦΩΣ» ότι ο Ολυμπιακός κυνηγάει «λυσσασμένα» την περίπτωση του Κάιλ Λάριν που κυκλοφορεί ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Ο Καναδός εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο φτερά, όσο και στην κορυφή της επίθεσης, βρισκόταν μέχρι και σήμερα το πρωί στην Ονδούρα μαζί με την Εθνική του ομάδα. Ο Καναδάς ηττήθηκε με 1-2 για το CONCACAF Nations League, με τον Λάριν μάλιστα να βγάζει και την ασίστ στον σκόρερ Ντέιβιντ.

Πώς έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή; Ο Ολυμπιακός έχει συνεχώς από κοντά τον Λάριν, όπως σημειώνει και το «ΦΩΣ» της Τρίτης (14/6). Του έχει δείξει πόσο πολύ τον θέλει και του έχει παρουσιάσει το πρότζεκτ της νέας ομάδας που θα χτίσει με αρχικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Στην Τουρκία τα ρεπορτάζ «τρακάρουν». Ακούστηκε ότι είναι κοντά στην απόκτησή του ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη τούτες τις ώρες πάντως να βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην Ονδούρα στις 6 το πρωί.

Τί λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Πόλη; Ότι η προσφορά του Ολυμπιακού είναι στο 1,7 εκ. ευρώ ετησίως και ότι ο Λάριν ακόμα δεν έχει απαντήσει στους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι θέλει λίγο τον χρόνο του, να ξεκουραστεί λίγες μέρες λόγω της Εθνικής ομάδας και να αποφασίσει με την ησυχία του.

Το αν είναι τελικά τόσο κοντά στον Ολυμπιακό ή έχει πάρει την απόφασή του να συνεχίσει στον Πειραιά, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει η προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά την ίδια στιγμή φέρεται να βρίσκεται στη λίστα και ομάδων από κορυφαίες Λίγκες.

Η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για τον παίκτη, τον οποίο έχουν καψουρευτεί στο λιμάνι και προσπαθούν να τον φέρουν στη χώρα μας, όπως γράφει εδώ και 10 μέρες το «ΦΩΣ» με καθημερινές αναφορές στο όνομά του.

Θυμίζουμε ότι ο Λάριν έφυγε από την Μπεσίκτας, ζητώντας της συμβόλαιο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.