Στην Ελλάδα ο Καμπελά και οι φήμες για Ολυμπιακό

Ο Ρεμί Καμπελά βρίσκεται στην Ελλάδα γεγονός που πυροδότησε νέες φήμες για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό που τον έχει πάντα στο κάδρο.

Στην Ελλάδα ο Καμπελά και οι φήμες για Ολυμπιακό

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδεθεί το όνομα του με τον Ολυμπιακό είναι ο Ρεμί Καμπελά. Από τη στιγμή που άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο από τις ρωσικές ομάδες ο Γάλλος μπήκε στο κάδρο για τους Πειραιώτες.

Τελικά τους τελευταίους μήνες της σεζόν επέλεξε να αγωνιστεί στη Μονπελιέ. Επέστρεψε στην πρώην ομάδα του για να παίξει και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Η Μονπελιέ στην οποία έπαιξε δανεικός στο φινάλε της σεζόν θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Αυτό άλλωστε αναφέρουν και οι Γάλλοι, ενώ και η Μονπελιέ το είχε ξεκαθαρίσει πως εκκρεμεί να γίνει μία κουβέντα με τον Καμπελά.

Ο 32χρονος άσος αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές και μάλιστα από σήμερα (13/6) είναι στην Ελλάδα. Ο ίδιος κοινοποίησε την παρουσία του στη χώρα μας, αφού από την Αθήνα πήρε το αεροπλάνο για τη Μύκονο εκεί όπου θα συνεχίσει τις διακοπές του.

Η παρουσία του στη χώρα μας είναι λογικό να πυροδοτεί νέες φήμες για τον Καμπελά, ο οποίος ποτέ δεν έχει βγει από το κάδρο. Είναι άλλωστε το στυλ του ποδοσφαιριστή που θέλει ο Ολυμπιακός. Μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό και στα άκρα της επίθεσης.