Η Μπόχουμ πιέζει τον Ολυμπιακό για Κούντε

Η Μπόχουμ ασκεί πίεση στον Ολυμπιακό για τον Πιερ Κούντε, αφού προσπαθεί να τον αποκτήσει από τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η Μπόχουμ πιέζει τον Ολυμπιακό για Κούντε

Ο Πιερ Κούντε είναι στο… στόχαστρο της Μπόχουμ, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να παρατήσει τόσο εύκολα την υπόθεση. Η γερμανική ομάδα φέρεται ήδη να έχει κάνει μία κρούση και να έχει ζητήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Η Bild, ωστόσο, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα ότι η Μπόχουμ πιέζει για την απόκτηση του Αφρικανού χαφ του Ολυμπιακού. «Η Μπόχουμ δουλεύει εντατικά την υπόθεση του Πιερ Κούντε», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Bild ασχολείται με το θέμα του Κούντε και το ενδιαφέρον της Μπόχουμ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό. Στη Γερμανία υποστηρίζουν πως η Μπόχουμ ασκεί πίεση τόσο στους πρωταθλητές Ελλάδας όσο και στην πλευρά του παίκτη.

Ο 26χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024 και είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάιντς. Την περασμένη σεζόν έκανε 26 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό έχοντας μία ασίστ. Είναι κανονικά στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για την Αυστρία, αφού στις 23 Ιουνίου θα μπει στο αεροπλάνο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.