Ολυμπιακός: Εξαντλεί τα περιθώρια για τον Κόουτο της Σίτι και έχει στο «περίμενε» τον Άβιλα

Ο Γιαν Κόουτο της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί τον βασικό στόχο του Ολυμπιακού για το δεξί άκρο της άμυνας. Αν δεν βρει λύση, τότε θα ενεργοποιήσει το πλάνο με τον Άβιλα Γκόρντον της Χάντερσφιλντ.

Ολυμπιακός: Εξαντλεί τα περιθώρια για τον Κόουτο της Σίτι και έχει στο «περίμενε» τον Άβιλα

Τα πράγματα φαίνεται ότι είναι απλά ως προς το θέμα του βασικού δεξιού μπακ του Ολυμπιακού. Ο Γιαν Κόουτο, από τη στιγμή που η Σέφιλντ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, αποτελεί τη βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα είναι σε διαρκείς επαφές με την Μάντσεστερ Σίτι για τον 20χρονο Βραζιλιάνο μπακ. Οι «πολίτες» έχουν ενημερώσει τον Κόουτο να βρεθεί κανονικά στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αυτό βέβαια δεν του εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση τη μονιμοποίησή του στο ρόστερ της Σίτι. Η πρόθεση του Γκουαρδιόλα είναι να τον παραχωρήσει ξανά δανεικό. Απλώς, μέχρι να βρει ομάδα ο Κόουτο, θα πρέπει να κάνει προπονήσεις για να μην είναι ανενεργός.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει αποσπάσει κατά κάποιο τρόπο το «ναι» της Σίτι. Υπό την έννοια δηλαδή ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν αφήσει να εννοηθούν ότι παραχωρούν τον παίκτη.

Πλέον, η... μπάλα παίζεται στο γήπεδο του Κόουτο. Ο 20χρονος δεν είναι αρνητικός με την προοπτική του Ολυμπιακού. Αρνητικός είναι μόνο στο ενδεχόμενο να ξαναπαραχωρηθεί δανεικός. Εννοείται ότι όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν περιμένει τον Κόουτο. Αν δει ότι καθυστερεί η συγκεκριμένη υπόθεση βάσει των χρονικών ορίων που έχει βάλει ο ίδιος ο σύλλογος, τότε θα ενεργοποιήσει το πλάνο με την αγορά του Άβιλα Γκόρντον από την Χάντερσφιλντ. Πρόκειται για μία υπόθεση που φαινομενικά μοιάζει εύκολη να ολοκληρωθεί άμεσα.