Ολυμπιακός: Ο Κάιλ Λάριν, η Τότεναμ και η Γουέστ Χαμ!

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός εφόσον θέλει να αποκτήσει τον Κάιλ Λάριν, θα πρέπει να τα βάλει με την Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ.

Ολυμπιακός: Ο Κάιλ Λάριν, η Τότεναμ και η Γουέστ Χαμ!

Ο Κάιλ Λάριν που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Μπεσίκτας, απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας των Πειραιωτών για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, καθώς μπορεί να παίξει όχι μόνο στα πλάγια, αλλά και στην κορυφή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας λοιπόν φέρονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να τον κάνουν δικό τους, μολονότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Δεν είναι μόνο οι υψηλές απαιτήσεις του που αποτελούν ούτως ή άλλως μεγάλο εμπόδιο (πάνω από 2 εκ. Ευρώ), αλλά και το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι η Φιορεντίνα εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του, όπως και η Μπασάκσεχιρ.

Την Κυριακή (12/6), όμως, υπήρχαν ρεπορτάζ στην Αγγλία που έκαναν λόγο για σοβαρές ματιές των Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.

Μάλιστα, στα ίδια ρεπορτάζ αναφερόταν κιόλας ότι ο Ολυμπιακός είναι στο «κόλπο» για την απόκτησή του, αλλά για να κάνει δικό του τον Καναδό, θα πρέπει να τα βάλει με τις δύο λονδρέζικες ομάδες.

Ο Κάιλ Λάριν από την πλευρά του ζητάει συνεχώς χρόνο για να αποφασίσει για το μέλλον του. Είναι προφανές ότι θέλει να ζυγίσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα, έτσι ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του.

Δεν ξέρουμε πάντως για το αν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον των Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Ξέρουμε ωστόσο ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πραγματικά.