Στην Αυστρία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία όπως έγινε γνωστό από την "πράσινη" ΠΑΕ.

Στην Αυστρία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Στην Αυστρία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Η προετοιμασία των "πράσινων" θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου και το πρώτο της μέρος θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο. Μετά το Πήλιο ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Βάλχσε, στην περιφέρεια του Τιρόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23 θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη Δευτέρα 20 Ιουνίου, με την πρώτη συγκέντρωση να γίνεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Γεώργιος Καλαφάτης».

Στις 26 Ιουνίου και μέχρι την 1η Ιουλίου ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα βρίσκεται στο Πήλιο της Μαγνησίας για να ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του.

Το δεύτερο στάδιο θα γίνει στο Walchsee, Tirol της Αυστρίας από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου, όπου και θα δοθούν τέσσερα φιλικά παιχνίδια (θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών).

Στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, έχοντας φυσικά ως ορίζοντα το πρώτο αγώνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League στις 4 Αυγούστου.