Ιωνικός: Ανανέωσε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έως το 2024

Και επισήμως ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα παραμείνει στον Ιωνικό έως το 2024.

Ιωνικός: Ανανέωσε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έως το 2024

Μετά τον Γιάννη Μύγα ο Ιωνικός προχώρησε σε ακόμη μία ανανέωση ποδοσφαιριστή του, την οποία μάλιστα «έτρεχε» να την ολοκληρώσει τις τελευταίες μέρες.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, που ανακοινώθηκε το Σάββατο (11/6) ότι επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Νικαιώτες έως το 2024.

Ο 28χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε έπαιξε σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Λευτέρη Χουτεσιώτη για τα δύο επόμενα χρόνια, ως το 2024.

Ο Λευτέρης ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε έναν κέρβερο κάτω από τα δοκάρια. Ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας σε αποκρούσεις στο πρωτάθλημα με 95, ο πρώτος στη σχετική λίστα με τα περισσότερα κλεψίματα (121), ενώ κράτησε 7 φορές ανέπαφη την εστία του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν άψογοι απέναντί μου. Είναι κάτι που εκτιμώ κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να παραμείνω. Μου φέρθηκαν εξαιρετικά.

Ο Ιωνικός με βοήθησε να επιστρέψω στο προσκήνιο, να ακουστεί ξανά το όνομά μου. Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες και υψηλότεροι στόχοι τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως τη νέα σεζόν μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα. Επίσης. η πορεία που πραγματοποιήσαμε την περασμένη σεζόν ήταν ένας σημαντικός λόγος για να παραμείνω στην ομάδα.

Η εμπιστοσύνη των διοικούντων και του τεχνικού επιτελείου προς το πρόσωπό μου, έκανε πιο εύκολη την απόφασή μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ιωνικού».

Η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται καλή τύχη για τη νέα σεζόν και να είναι υγιέστατος».