Ole: «Ο Μπλάνκο λέγεται ότι θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής ο Ροντρίγκο Μπλάνκο θέλει να παίξει στην Ευρώπη και είναι κοντά στην απόφαση να απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό

Ole: «Ο Μπλάνκο λέγεται ότι θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Η υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο έχει αρχίσει να απασχολεί έντονα και τον Τύπο της Αργεντινής, καθώς ο παίκτης ήταν σε επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς για να συνεχίσει την καριέρα του.

Έτσι μετά το tweet και το podcast του δημοσιογράφου Λουίς Φρεγκόσι στο οποίο ανέφερε ότι ο παίκτης δεν απασχολεί πια μεταγραφικά την Μπόκα, η οποία είχε μια επαφή μαζί του, έρχεται ένα δημοσίευμα ενός από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Αργεντινής, της εφημερίδας Ole, να κάνει νέα αναφορά στον παίκτη.

Σε δημοσίευμα το οποίο ασχολείται γενικότερα με την Ιντεπεντιέντε ο συντάκτης του υπογραμμίζει ότι τελικά ο Μπλάνκο θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος.

«Ο Μαρκόνε ήρθε με χαμηλότερο συμβόλαιο από αυτό που έπαιρνε στην Ισπανία. Το συμβόλαιό του ήταν χαμηλότερο επειδή στην Ιντεπεντιέντε προγραμμάτιζαν να δώσουν κάποια χρήματα στον Ντομίνγκο Μπλάνκο, αλλά ο “Μίνγκο” προτιμάει να συνεχίσει και έχει μεταβιβάσει ήδη στους ανθρώπους του κλαμπ ότι δεν θέλει να συνεχίσει.

Λέγεται μάλιστα ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο θα υπογράψει ως ελεύθερος», αναφέρει χαρακτηριστικά.