Ολυμπιακός: Ελέγχει απόλυτα την υπόθεση του Άβιλα Γκόρντον της Χάντερσφιλντ (vid)

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκείς επαφές με την Χάντερσφιλντ για τον 24χρονο Ισπανό δεξιό μπακ Άβιλα Γκόρντον (ή αλλιώς «Πίπα) και φαίνεται ότι είναι στο χέρι του αν θα «τελειώσει» την υπόθεση.

Ολυμπιακός: Ελέγχει απόλυτα την υπόθεση του Άβιλα Γκόρντον της Χάντερσφιλντ (vid)

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει άμεσα έναν δεξιό μπακ, με τον Άβιλα Γκόρντον ή αλλιώς «Πίπα» να είναι σε πρώτο πλάνο και οι επαφές με την Χάντερσφιλντ να είναι διαρκείς.

Ο 24χρονος Ισπανός δεξιός μπακ περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις. Είναι λογικό να βλέπει ως ένα άλμα στην καριέρα του τη μετακόμισή του από την Championship σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League.

Συν τοις άλλοις, και η Χάντερσφιλντ δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει, γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει σε έξι μήνες να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα επιθυμεί ενόψει του καλοκαιριού του 2023.

Τα πράγματα λοιπόν με την συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι είναι λίγο - πολύ ξεκάθαρα: Ο Άβιλα Γκόρντον είναι μία περίπτωση που ο Ολυμπιακός την ελέγχει απόλυτα.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αν το αποφασίσει οριστικά να κινηθεί για την απόκτησή του, τότε μπορεί να τον φέρει ακόμα και το... βράδυ (που λέει ο λόγος) στην Αθήνα.

Για να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή του, πάει να πει ότι ο Ολυμπιακός κυνηγάει τις όποιες πιθανότητες έχει για να κάνει δικό του τον Γιαν Κόουτο της Μάντσεστερ Σίτι (ως δανεικό) ή να εξαντλήσει τα περιθώρια για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όπως και να ‘χει, άμεσα θα ολοκληρωθεί το θέμα του δεξιού μπακ, με τον «Πίπα» να είναι αυτή τη στιγμή ο θεωρητικά πιο «εύκολος» να πιάσει λιμάνι.