Ολυμπιακός: Έντονη κινητικότητα και για Μπουχαλάκη

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να φέρει άμεσα δεξί μπακ, είναι σε ανοικτή γραμμή για επιθετικό χαφ και εξτρέμ, αλλά την ίδια στιγμή παίκτες όπως o Ανδρέας Μπουχαλάκης κάνουν «κλικ» στο εξωτερικό.

Ολυμπιακός: Έντονη κινητικότητα και για Μπουχαλάκη

Από τη μία o Ολυμπιακός είναι σε διαρκείς επαφές για την απόκτηση δεξιού μπακ (Μπάλντοκ, Άβιλα, Κόουτο, Εστέβες). Από την άλλη, όμως, παρακολουθεί και όσα ακούγονται στο εξωτερικό για δικούς του ποδοσφαιριστές.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν ήταν ο Μπουχαλάκης των προηγούμενων ετών. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια έχει χτίσει ένα καλό όνομα στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Για δύο καλοκαίρια η Μπολόνια τον «πολιορκούσε». Υπήρχαν κι άλλες ομάδες που τον είχαν βάλει στο σημάδι.

Τώρα βοηθάει την Εθνική ομάδα στο Nations League και όπως όλοι οι διεθνείς, έτσι και ο Κρητικός χαφ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού την ημέρα αναχώρησης για την Αυστρία.

Ο Μπουχαλάκης εμπλέκεται το τελευταίο διάστημα σε αρκετά σενάρια του εξωτερικού. Λέγεται και γράφεται ότι θα «σκάσει» πρόταση στον Ολυμπιακό που θα κάτσει να την συζητήσει. Ότι θα είναι τέτοιο το ποσό που θα βάλει σε σκέψεις τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σίγουρα το καλοκαίρι που διανύουμε θα είναι καυτό από πολλές απόψεις. Πρόκειται για ένα καλοκαίρι με αρκετά «πάρε-δώσε». Ήδη ως προς τις αποχωρήσεις βλέπουμε ότι εκτός από τους «συνήθεις υπόπτους» Σεμέδο, Ονιεκούρου, Πέπε, Λαλά, Λοβέρα και Γιάννη Μασούρα, προστέθηκαν και ο Κώστας Φορτούνης με τον Μάριο Βρουσάι.

Επίσης, υπάρχουν και οι αναφορές των Ιταλών για Σισέ και Μαντί Καμαρά με αφορμή τη «μεταγραφή» του Μοντέστο στην Μόντσα.

Για να δούμε λοιπόν τί θα συμβεί και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος φαίνεται να κάνει το δικό του «γκελ» στο εξωτερικό.