Ολυμπιακός: Save Oleg!

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έπαιξε σε όλο το ματς της Μολδαβίας (2-4) από την Λετονία, συμπλήρωσε 57 ματς στη σεζόν και έχει κι άλλο πριν από την προετοιμασία του Ολυμπιακού για την... επόμενη! 

Ολυμπιακός: Save Oleg!

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην ήττα της Μολδαβίας από την Λετονία για το Nations League με 4-2 και έφτασε αισίως να έχει δώσει φέτος 57 επίσημους αγώνες με τον Ολυμπιακό και την εθνική ομάδα της χώρας του!

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, ο οποίος προέρχεται και από την προηγούμενη σεζόν με επίσης σερί αγώνες στην Πορτογαλία έως τον χειμώνα και με τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή που έφτασε (Πρωτοχρονιά είχε κάνει στο αεροπλάνο), δεν έχει σταματημό. Κριτική για την ποιότητά του, για το αν «κάνει» ή «δεν κάνει» μπορεί να έχει ασκηθεί στον 24χρονο άσο, αλλά για τη διάθεση, τις δυνάμεις και την αγωνιστικότητά του δεν μπορεί να υπάρχει αμφιβολία. Το παιδί παίζει ασταμάτητα και θα συνεχίσει να το κάνει, αλλά αν μη τι άλλο η διαχείριση είναι απαιτούμενη.

Έχει κι άλλο παιχνίδι η Μολδαβία! Στις 14/6 με την Ανδόρα εκτός έδρας. Αν δεν γίνει κανένα θαύμα, τον Όλεγκ θα τον πάρουν κι εκεί και θα τον βάλουν να παίξει απνευστί. Αλλαγή δεν γίνεται ποτέ. Άντε πολύ σπάνια, τόσο στην Εθνική όσο στον Ολυμπιακό.

Και στις 22/6 θα πρέπει να είναι στην Αυστρία για να αρχίσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή διακοπές μία εβδομάδα; Για κάποιον με 58 ματς σε μία σεζόν; Σε θέση που πρέπει να τρέχει πάνω κάτω; Κάπου, κάτι γίνεται λάθος. Με ευθύνη όλων, ακόμη και του ίδιου του παίκτη που κάποια στιγμή θα πρέπει να προστατεύει τον εαυτό του...