Ολυμπιακός: Ο Λαλά, οι κρούσεις από Γαλλία και οι άμεσες εξελίξεις

Αναμένονται άμεσα εξελίξεις με τον Κένι Λαλά, ο οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Λαλά, οι κρούσεις από Γαλλία και οι άμεσες εξελίξεις

Ο Κένι Λαλά θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Το ότι οι Πειραιώτες έχουν βγει στην αγορά και είναι σε ανοικτή γραμμή με αρκετούς δεξιούς μπακ, έτσι ώστε να φέρουν δύο (και όχι έναν), δείχνει ότι κάποια πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα. Όπως το τέλος του Λαλά από τον Ολυμπιακό για παράδειγμα.

Από την άλλη, δεν είναι και τόσο εύκολο ένας παίκτης που έχει ένα συμβόλαιο της τάξης των 900 χιλιάδων ευρώ, να βρει και πρόταση που θα τον ικανοποιεί.

Ειδικά όταν οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν ότι ο Λαλά δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, κοιτάζουν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για να τον πάρουν σχεδόν τσάμπα.

Για την ώρα ο 31χρονος Γάλλος μπακ γνωρίζει για το ενδιαφέρον τουλάχιστον τριών ομάδων από το Σαμπιονά, έχουν γίνει κάποιες κρούσεις και είναι σε μία στάση αναμονής για κατάθεση σοβαρής πρότασης.

Το ιδανικότερο σενάριο για τον ίδιο και τον σύλλογο θα ήταν να ολοκληρωθεί «εδώ και τώρα» η συνεργασία τους. Προς το παρόν λοιπόν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι σε αναμονή, με τις εξελίξεις πάντως να μην φαίνεται ότι θα «τραβήξουν» για αρκετό καιρό ακόμη.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός προχωράει να φέρει άμεσα τουλάχιστον τον έναν από τους δύο δεξιού μπακ που εξετάζει. Προφανώς, αν καταφέρει να ντύσει στα ερυθρόλευκα και τον δεύτερο δεξιό μπακ που θα αποτελεί τη «ρεζέρβα» μιας και δεν υπολογίζονται οι Βρουσάι και Ανδρούτσος, τότε θα ήταν το καλύτερο σενάριο.