«Επαφές της Μόντσα με Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά»

Ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Μόντσα του Φρανσουά Μοντέστο έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά.

«Επαφές της Μόντσα με Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά»

Ο Φρανσουά Μοντέστο μετακόμισε στη Μόντσα γυρίζοντας σελίδα στην καριέρα του και από την Ιταλία προκύπτουν συνεχώς σενάρια που αφορούν σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Πριν καν γίνει επίσημο ότι ο Κορσικανός πήρε τα κλειδιά της ιταλικής ομάδας αναπτύχθηκε έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία η Μόντσα θα έκανε κίνηση για τον Παπέ Σισέ. Τώρα έρχεται ένα νέο δημοσίευμα από την ιταλική χώρα που εμπλέκει πάλι τη νυν ομάδα του Μοντέστο με ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Tuttomercatoweb» η Μόντσα θέλει να αποκτήσει τον Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό. Και αυτό το δημοσίευμα κάνει λόγο για επαφές των Ιταλών με τον πρωταθλητή Ελλάδας προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγορά του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Κάτι ανάλογο υποστηρίζουν και για τον Παπέ Σισέ οι Ιταλοί. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η Μόντσα έχει βάλει στο… μάτι τους δύο ποδοσφαιριστές. Αμφότεροι άλλωστε είναι "παιδιά" του Φρανσουά Μοντέστο και ειδικά ο Μαντί από το περασμένο καλοκαίρι περιμένει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.