Αντί για Ολυμπιακό ο Ντε Σάνκτις στη Σαλερνιτάνα!

Δεν έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις καθώς η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Ιταλό μάνατζερ στη θέση του... Βάλτερ Σαμπατίνι

Αντί για Ολυμπιακό ο Ντε Σάνκτις στη Σαλερνιτάνα!

Πολύ μεγάλη ανατροπή στο οργανωτικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό, καθώς εκεί που εθεωρείτο σίγουρη η συνεργασία με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις και σε ιδιαίτερο ισχυρό ρόλο στην ομάδα, ο 45χρονος Ιταλός θα συνεργαστεί τελικά με την Σαλερνιτάνα.

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντε Σάνκτις ο οποίος θα πάρει τη θέση του Βάλτερ Σαμπατίνι που επίσης ήταν σε επαφές με τον Ολυμπιακό, αν και στην Ιταλία ανέφεραν ότι οι συζητήσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχαν να κάνουν με τη Νότιγχαμ.

Απομένει να φανεί εάν τελικά ο Ολυμπιακός έχει βρει κάποια άλλη λύση και δεν απάντησε θετικά στον Ντε Σάνκτις, με τον οποίο είχε τριήμερες επαφές στην Αθήνα και είχε επιβεβαιώσει ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το πρότζεκτ η αν πρόκειται για απόφαση του ίδιου του Ντε Σάνκτις, όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία. Η ουσία είναι ότι ο Ιταλός πήγε στην Σαλερνιτάνα. Αυτό που έλεγαν πηγές του Ολυμπιακού ήταν ότι η ομάδα προχωράει κανονικά τις μεταγραφικές υποθέσεις της, είχε όντως τη συνάντηση με τον Ντε Σάνκτις όπως και με άλλους μάνατζερ και δεν είχε μιλήσει ποτέ για συμφωνία με τον Ιταλό. Αναμένονται εξελίξεις για το πώς θα στελεχωθεί τελικά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Η Σαλερνιτάνα ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις και του έχει εμπιστευτεί τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή.
Η επιλογή είναι μέρος ενός ευρύτερου καινοτόμου πρότζεκτ και ενός νέου δυναμικού και εγκάρσιου τρόπου κατανόησης του κόσμου του ποδοσφαίρου», αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.