Εντιαγέ: «Θα δούμε αν θα φύγω από τον Άρη»

Για τον Μπαντού Εντιαγέ υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τη Σίβασπορ και ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Άρη.

Εντιαγέ: «Θα δούμε αν θα φύγω από τον Άρη»

Στην ιστοσελίδα «sport221» μίλησε ο Μπαντού Εντιαγέ και αναφέρθηκε στο μέλλον του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Άρη. Την ίδια ώρα τα τουρκικά Μέσα συνεχίζουν να μιλούν για ενδιαφέρον της Σίβασπορ με τον Εντιαγέ.

Αναλυτικά ο Μπαντού Εντιαγέ μίλησε:

Για τον Άρη και το μέλλον του: «Ναι, τραυματίστηκα, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Άλλωστε έχω περάσει την περίοδο αποκατάστασης. Συνέχισα την προπόνησή μου. Για το αν αλλάξω σύλλογο ή όχι; Θα δούμε. Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο μου εργάζεται για το θέμα. Και σε λίγο όλα θα ξεκαθαρίσουν».

Για την εθνική Σενεγάλης: «Για την επιστροφή μου στην εθνική ομάδα; Σας επιστρέφω την ερώτηση. Για την εθνική ομάδα, απλά πρέπει να δουλέψεις. Και δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Θα συνεχίσω να παίζω. Να είμαι ανταγωνιστικός με τον σύλλογο μου και να έχω καλή απόδοση. Είμαι σε αυτή την προοπτική. Δεν έχω πρόβλημα με τον Αλιού Σισέ (σ.σ. ομοσπονδιακός τεχνικός). Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανέναν».

Για την παρουσία της Σενεγάλης στο Μουντιάλ: «Οι πιθανότητες είναι ίδιες για όλες τις ομάδες. Γιατί όλες ξεκινούν με μηδέν βαθμούς. Όλες οι ομάδες είναι ίσες. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έρθουν να πουλήσουν ακριβά το… τομάρι τους δέρμα τους για να τα βγάλουν πέρα. Και ξέρω ότι η Σενεγάλη δεν θα κάνει τίποτα λιγότερο από τους άλλους. Πιστεύω ότι η Σενεγάλη θα έχει ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο».