Ολυμπιακός: Ανένδοτη η Σέφιλντ στις απαιτήσεις της για Μπάλντοκ

Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να έχει υψηλές αξιώσεις για τον Τζορτζ Μπάλντοκ που αρέσει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ανένδοτη η Σέφιλντ στις απαιτήσεις της για Μπάλντοκ

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει ένα σενάριο από την Αγγλία ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα ζητούσε ένα ποσό της τάξης των 2 - 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό.

Τον τελευταίο καιρό έχουν διαρρεύσει και άλλα ονόματα, αν και η αλήθεια είναι πως ο Μπάλντοκ έχει περίοπτη θέση στην ατζέντα των πρωταθλητών. Δίχως αυτό να σημαίνει φυσικά ότι στο τέλος θα τον κάνουν και δικό τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αγγλία, η Σέφιλντ παρακολουθεί στενά την παρουσία του Μπάλντοκ στην Εθνική ομάδα. Μαθαίνει τα πάντα ακόμα και στην καθημερινότητά του στην προπόνηση!

Έχει αντιληφθεί ότι βρίσκεται πλέον σε μία ηλικία (29 ετών) που μπορεί να κάνει μεταγραφή και να αποφέρει κάποια καλά χρήματα στα ταμεία της. Ότι είναι ίσως το τελευταίο της καλοκαίρι που θα μπορούσε να βάλει ένα σεβαστό ποσό στον τραπεζικό της λογαριασμό από μία ενδεχόμενη πώλησή του.

Ωστόσο, η Σέφιλντ δείχνει ανένδοτη ως προς τις απαιτήσεις της. Δεν το συζητάει για λιγότερο από 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Πρόκειται για ένα ποσό που - κακά τα ψέματα - δεν δίνεται τόσο εύκολα για έναν δεξιό μπακ, ασχέτως αν έχει αρκετούς θαυμαστές στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες έχουν κι άλλους παίκτες στην ατζέντα τους για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας και σίγουρα στρέφεται και σε εκείνους, βλέποντας τα εμπόδια που υψώνει η Σέφιλντ.

Προς τα πού θα κάτσει η μπίλια; Η λογική λέει ότι μέχρι να φύγει η αποστολή για την Αυστρία στις 22 Ιουνίου, ο Ολυμπιακός θα έχει κλείσει δεξιό μπακ. Και με τα έως τώρα δεδομένα, δύσκολα θα είναι ο Μπάλντοκ. Εντούτοις, πολλές φορές στις μεταγραφικές περιόδους οι ανατροπές είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.