Περιζήτητος ο Λάριν, παρακολουθεί ο Ολυμπιακός

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον ελεύθερο Κάιλ Λάριν, που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και για τον οποίο υπάρχει εξαιρετική άποψη.

Περιζήτητος ο Λάριν, παρακολουθεί ο Ολυμπιακός

Ο Κάιλ Λάριν βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί το κλαμπ, αφού μπορεί να δώσει λύσεις παίζοντας σε δύο θέσεις. Ο Καναδός αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως επιθετικός, αλλά κάνει εξίσου καλά τη δουλειά παίζοντας και στα άκρα.

Το όνομα του 27χρονου ποδοσφαιριστή βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού την τελευταία διετία, αλλά τώρα είναι μία πού καλή ευκαιρία να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, αφού τα "έσπασε" με τη Μπεσίκτας.

Η τουρκική ομάδα όπως είναι γνωστό έφτανε μέχρι το 1,5 με 1,7 ενώ ο παίκτης ήθελε 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται με την εθνική ομάδα του Καναδά και μέχρι τις 14 Ιουνίου δεν φαίνεται να υπάρχει εξέλιξη.

Το θέμα είναι πως υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στην Τουρκία σύμφωνα με τα οποία η Μπασακεσεχίρ έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τούρκων η "Μπασάκ" έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη τονίζοντας του ότι θα του καλύψει τις απαιτήσεις.

Στην Ιταλία από την άλλη υπάρχουν ρεπορτάζ που θέλουν τη Φιορεντίνα να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Κάιλ Λάριν. Οι "βιόλα" τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα και ετοιμάζουν πρόταση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα και η Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να έχει αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις της τον ποδοσφαιριστή. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θέμα, γνωρίζει ότι είναι δύσκολο, αλλά από την άλλη δεν σκοπεύει και να τα παρατήσει.