Επιμένουν οι Ιταλοί για Μαντί, Σισέ και Μόντσα, αλλά...

Στην Ιταλία θεωρούν δεδομένο ότι ο Μοντέστο θα προσπαθήσει να πάρει από τον Ολυμπιακό στην Μόντσα έναν εκ των Μαντί ή Σισέ, ωστόσο δεν είναι τόσο απλό όσο ορίζεται από τη λογική σκέψη...

Επιμένουν οι Ιταλοί για Μαντί, Σισέ και Μόντσα, αλλά...

Διαρκώς δημοσιεύονται ρεπορτάζ ή tweets στην Ιταλία (από Ντι Μάρτζιο, άλλους ειδικούς στα μεταγραφικά, αλλά και έγκυρα ΜΜΕ) ότι πηγαίνοντας στην Μόντσα ο Φρανσουά Μοντέστο θα προσπαθήσει να πάρει μαζί του κάποια δικά του παιδιά. Και ο λόγος γίνεται κυρίως για τον Παπέ Σισε και τον Μαντί Καμαρά. Δύο παίκτες-ανακαλύψεις του Μοντέστο, οι οποίοι είχαν μεγάλη εξέλιξη μέσω του Ολυμπιακού σε απόδοση και χρηματιστηριακή αξία, έστω κι αν δεν υπήρχε πάντα συνέπεια σε αυτήν την απόδοσή τους μέσα στις σεζόν. Για τον Μαντί στην τελευταία, για τον Σισέ στην προηγούμενη όταν πήγε δανεικός στην Σεντ Ετιέν και επέστρεψε πολύ βελτιωμένος.

Η λογική λέει ότι η Μόντσα έχει την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιήσει αιτήματα του Μοντέστο για τη μεταγραφική της ενίσχυση, όπως και ότι κάποια από αυτά τα αιτήματα του Κορσικανού θα έχουν να κάνουν με τους συγκεκριμένους (ή και άλλους) παίκτες του Ολυμπιακού. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι σκέφτονται οι παίκτες, τι προτάσεις μπορούν να φέρουν από άλλες λίγκες ή αν έχουν στο μυαλό τους να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι ότι έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατά καιρούς έχει δεχτεί και έχει απορρίψει προτάσεις για την παραχώρησή τους. Κάποιες φορές και πολύ μεγάλες προτάσεις. Στο φετινό καλοκαίρι και με τις ραγδαίες εξελίξεις που γίνονται ή θα γίνουν σε όλα τα επίπεδα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλά ότι επειδή πήγε ο Μοντέστο στη Μόντσα θα πάνε αυτομάτως εκεί και ο Μαντί ή ο Σισέ, μόνο να το εικάσει μπορεί κανείς προς το παρόν.