Σπανός: «Θέλω να συνεχίσω το έργο που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα δύο χρόνια»

Ο Δημήτρης Σπανός έδωσε τα χέρια με την ΠΑΕ Ιωνικός και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει το έργο του μαζί με τη διοίκηση. 

Σπανός: «Θέλω να συνεχίσω το έργο που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα δύο χρόνια»

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα το να παραμείνω στον Ιωνικό, δεν μου πήρε περισσότερο από ένα λεπτό για να αποδεχτώ την πρόταση της διοίκησης.

Οι δύο περασμένες σεζόν κύλησαν υπέροχα για την ομάδα. Αρχικά κερδίσαμε την άνοδο και την επιστροφή μας στην πρώτη κατηγορία και πέρυσι τα πήγαμε πολύ καλά, φτάνοντας να τερματίσουμε και αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Θέλω να συνεχίσω το έργο που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα δύο χρόνια, να πατήσουμε πάνω σε αυτό και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Αυτό θα γίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων, κάνοντας διαρκώς βήματα προόδου.

Η οικογένεια Τσιριγώτη μας προσφέρει τα πάντα και είναι συνεχώς δίπλα μας, κάνοντας το καλύτερο για την ομάδα. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και θέλω αυτό να τους το ανταποδίδω. Τους ευχαριστώ για όσα κάνουν για την ομάδα, ώστε να μην της λείψει τίποτα!

Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη που δείχνει στην ομάδα και πιστεύω πως τη νέα σεζόν θα είναι ακόμη πιο γεμάτο το γήπεδο. Ραντεβού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος!», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας.