Ολυμπιακός: Τι λένε οι Ιταλοί για Ντε Σάνκτις, Σαμπατίνι

Για προφορική συμφωνία Ολυμπιακού-Ντε Σάνκτις επιμένουν στην Ιταλία, ενώ για τον Βάλτερ Σαμπατίνι εμπλέκουν τη Νότιγχαμ ως επικρατέστερη ή σε διπλό ρόλο.

Ολυμπιακός: Τι λένε οι Ιταλοί για Ντε Σάνκτις, Σαμπατίνι

Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία σχετικά με τις επαφές της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με μάνατζερ από τη χώρα τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMW, ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις έχει συμφωνήσει προφορικά για να αναλάβει ρόλο γενικού διευθυντή στην ελληνική ομάδα μετά τη συνάντηση στην Ελλάδα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την ίδια ώρα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Βάλτερ Σαμπατίνι έχει επίσης μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ και είναι πιο κοντά για να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στην αγγλική ομάδα. Δίχως να αποκλείουν την πιθανότητα να έχει διπλό ρόλο, δηλαδή να ασχολείται με τις μεταγραφικές υποθέσεις και των δύο ομάδων.

Από τον Ολυμπιακό το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί είναι η συνάντηση με τον Ντε Σάνκτις και οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε με το πλάνο του το πρώην στέλεχος της Ρόμα.