Πρόεδρος Κορίνθιανς: «Δεν γνωρίζω για Σοάρες, θα ήταν παράλογο να χάναμε παίκτη από τον ΠΑΟΚ»!

Ο πρόεδρος της Κορίνθιανς, Ντουίλιο Μοντέιρο Άλβες, διέψευσε κατηγορηματικά ότι η ομάδα του είχε επαφές με τον νεοαποκτηθέντα του ΠΑΟΚ, Ράφα Σοάρες.

Πρόεδρος Κορίνθιανς: «Δεν γνωρίζω για Σοάρες, θα ήταν παράλογο να χάναμε παίκτη από τον ΠΑΟΚ»!

Το όνομα του Ράφα Σοάρες αναφέρθηκε αρκετές φορές από διάφορες ιστοσελίδες της Βραζιλίας, οι οποίες έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Κορίνθιανς για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει και με τη... βούλα πλέον στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου κλαμπ Ντουίλιο Μοντέιρο Άλβες έσπευσε να διαψεύσει ότι η ομάδα του είχε επαφές με τον συγκεκριμένο παίκτη, τονίζοντας μάλιστα πως θα ήταν παράλογο για την Κορίνθιανς να χάσει ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η δήλωσή του στην ιστοσελίδα «meutimao.com.br» όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα:

«Είναι δύσκολο να πω. Αυτός ο τύπος, ο Χόρχε Νίκολα (σ. δημοσιογράφος), είναι πολύ δημιουργικός σε αυτή την εποχή του ίντερνετ, δημιουργεί πολλές ειδήσεις. Σε σχέση με αυτούς τους παίκτες, είπε ότι ο Βίτορ Περέιρα και η Κορίνθιανς ενδιαφέρονται για την επιστροφή του Εβεράλντο, αλλά αυτό δεν υπάρχει.

Επίσης, δημιούργησε και μία κατάσταση με τον Ράφα Σοάρες, την οποία δεν γνωρίζω. Θα ήταν παράλογο να χάσει η Κορίνθιανς έναν ποδοσφαιριστή από τον στον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή»