Ολυμπιακός: Ο Χασάν, ο Ανσαριφάρντ και το πλάνο της επίθεσης

Η μεταγραφή του Χασάν φέρνει αναπόφευκτα στην πόρτα της εξόδου τον Ιρανό επιθετικό. Ποιο το πλάνο της επίθεσης για το νέο Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Ο Χασάν, ο Ανσαριφάρντ και το πλάνο της επίθεσης

Ενώ ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται από αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, δεν προκύπτει κάποια πληροφορία για το μέλλον του Ανσαριφάρντ στο Λιμάνι.

Για την ακρίβεια, δεν προκύπτει κάτι σχετικό με το αν υπάρχει πρόταση ή όχι για τον Ιρανό. Να θυμίσουμε ότι το αρχικό πλάνο για τον Ολυμπιακό ήταν η απόκτηση επιθετικού, εφόσον έφευγε ο Καρίμ. Ο νέος επιθετικό λοιπόν ήρθε.

Κατά συνέπεια, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο για Χασάν, Γκερέρο, Καρίμ, τρεις παίκτες πρώτης γραμμής δηλαδή. Το πλάνο ήταν η νέα μεταγραφή ή Καρίμ, Γκερέρο και Μάνος.

Ίσως έχει έρθει κάτι για τον Ανσαριφάρντ και να μην το έχει πάρει χαμπάρι κανένας. Σίγουρα η Μπεσίκτας δεν είναι στις ομάδες που θα ήθελε ο Ιρανός να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, η μεταγραφή του Χασάν αναπόφευκτα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αναμένονται εξελίξεις με τον Ανσαριφάρντ. Είτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, είτε μέχρι το τέλος του μήνα, δεν έχει μεγάλη σημασία.

Η ουσία είναι ότι ο ερχομός του Χασάν, εκτός απροόπτου, ανοίγει την πόρτα της εξόδου για τον Καρίμ.