Γιατί ο Ντε Σάνκτις προτιμά Ολυμπιακό από Μίλαν

Ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις είναι έτοιμος να αναλάβει κυρίαρχο ρόλο στον Ολυμπιακό, παρόλο που η Μίλαν ήταν ένα μεγάλο δέλεαρ. 

Γιατί ο Ντε Σάνκτις προτιμά Ολυμπιακό από Μίλαν

Σε εξαιρετικό κλίμα και με διάθεση οριστικής συμφωνίας προχώρησαν τις τελευταίες μέρες οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις και ο Ιταλός είναι έτοιμος να αναλάβει το project για τη λειτουργία της πειραϊκής ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πιθανώς με τη συνεργασία του Βάλτερ Σαμπατίνι, ενός από τους κορυφαίους Ιταλούς σε μεταγραφικές υποθέσεις, με τον ίδιο να έχει βραβευτεί στο παρελθόν για τη δράση του και για τις ευκαιρίες που ανακαλύπτει.

Για τον Ντε Σάνκτις υπήρξε έντονο το ενδιαφέρον αυτό το διάστημα από την Μίλαν, σύμφωνα με ιταλικές πηγές. Με τη διαφορά ότι ο ρόλος που ήθελαν να του αναθέσουν είχε να κάνει με τη διαχείριση των Ακαδημιών, άλλωστε στη Ρόμα τα είχε καταφέρει περίφημα (και) εκεί.

Όμως για τον 45χρονο πρώην τερματοφύλακα της Νάπολι, της Ρόμα και αρκετών άλλων ομάδων, η πρόθεση για την καριέρα του είναι διαφορετική. Έχει να κάνει με το αθλητικό μάνατζμεντ, τη διαχείριση των πάντων που έχουν σχέση με το «τρέξιμο» ενός συλλόγου. Κι ο Ολυμπιακός μπορεί να του δώσει αυτή τη δυνατότητα, την οποία δεν είχε επακριβώς όσο ήταν για μια πενταετία στην Ρόμα, αλλά ούτε και θα το έκανε εφόσον επέλεγε την προοπτική της φετινής πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του ο Ντε Σάνκτις, ο Ολυμπιακός είναι αυτή. Κι η επιτυχία μέσω της ελληνικής ομάδας είναι κάτι για το οποίο διψά ο Ιταλός, στον τομέα όπου πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από κάθε άλλον.