Γκαλιάνι: «Ο Μοντεστό νέος τεχνικός μας διευθυντής στην Μόντσα, τον πήρα γιατί είναι πολύ καλός»

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Φρανσουά Μοντεστό στην Μόντσα τονίζοντας πως «είναι πολύ καλός» ενώ υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας είναι να μπει στην δεκάδα. 

Γκαλιάνι: «Ο Μοντεστό νέος τεχνικός μας διευθυντής στην Μόντσα, τον πήρα γιατί είναι πολύ καλός»

Το παρών ως διευθύνων σύμβουλος της Μόντσα έδωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι στην σύσκεψη των 20 ομάδων της Serie A την Τρίτη (7/6) ενόψει της σεζόν 2022/23 και μοιραία τράβηξε τα βλέμματα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία που πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη και εκεί επιβεβαίωσε πως ο νυν επικεφαλής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό, θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην Μόντσα:

«Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω εδώ έπειτα από πέντε χρόνια. Έχω βρει φίλους. Είναι πολύ ωραία συναισθηματικά γιατί είμαι πρώτη φορά εδώ για τη Μόντσα. Θα έχουμε έναν νέο τεχνικό διευθυντή κι αυτός θα είναι ο Φρανσουά Μοντεστό. Τον επέλεξα γιατί είναι πολύ καλός. Ο στόχος μας θα είναι η πρώτη δεκάδα».

Παράλληλα, μίλησε και για τον Σαμπατίνι που φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού: «Μίλησα στον Βάλτερ Σαμπατίνι. Είναι ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο, αλλά δεν ακολουθώ τις ασχολίες άλλων ανθρώπων».