Τι λέει ο Ολυμπιακός για Ντε Σάνκτις

Από τον Ολυμπιακό υπήρξε επιβεβαίωση για τη γόνιμη συνάντηση και τις επαφές με τον Ντε Σάνκτις, αναμένονται οι αποφάσεις. 

Τι λέει ο Ολυμπιακός για Ντε Σάνκτις

Επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι υπάρχουν σε εξέλιξη επαφές με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις για την ανάληψη θέσης στη λειτουργία και στο οργανόγραμμα της ομάδας, όπως επίσης και ότι υπήρξε η συνάντηση στην Αθήνα για την οποία γράφουν από το πρωί τα ΜΜΕ σε Ιταλία και Ελλάδα.

Οι επαφές με τον 45χρονο πρώην τεχνικό διευθυντή της Ρόμα έγιναν πράγματι σε πολύ καλό κλίμα, αλλά προς το παρόν η πειραϊκή ΠΑΕ δεν ανακοινώνει κάτι σχετικό με συμφωνία. Δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται η πιθανότητα συνεργασίας με τον Βάλτερ Σαμπατίνι, κάτι το οποίο επίσης θα ξεκαθαρίσει προσεχώς. Δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με το νέο οργανόγραμμα και όσα μεταδίδονται.

Στην Ιταλία επιμένουν ότι η συμφωνία Μόντσα-Μοντέστο είναι οριστική και ότι ο πρώην υπεύθυνος μεταγραφών του Ολυμπιακού θα πιάσει δουλειά επισήμως από την 1η Ιουλίου.