Ολυμπιακός: Για ισχυρό ρόλο ο Ντε Σάνκτις, το «τέλος εποχής» Μοντέστο

Ο Φρανσουά Μοντέστο θα συνεχίσει μετά από δώδεκα χρόνια στον Ολυμπιακό στην Μόντσα και ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις παρουσίασε ένα πειστικό πλάνο για να αναλάβει ισχυρό ρόλο στην ομάδα. 

Ολυμπιακός: Για ισχυρό ρόλο ο Ντε Σάνκτις, το «τέλος εποχής» Μοντέστο

Εν αναμονή των επίσημων εξελίξεων για τις αλλαγές σε καίρια πόστα στον Ολυμπιακό, θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για τέλος εποχής σε ό,τι αφορά τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος από το 2010 βρίσκεται στον Ολυμπιακό (πρώτη μεταγραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη όταν ανέλαβε την ΠΑΕ) ως παίκτης και επιτελικό στέλεχος στο scout και στις μεταγραφές. Και τώρα ετοιμάζεται για ένα μεγάλο βήμα πηγαίνοντας στο Καμπιονάτο και στη νεοφώτιστη Μόντσα των Μπερλουσκόνι, Γκαλιάνι για να την βοηθήσει να μείνει εκεί όπου για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ προχωρημένες επαφές με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις για να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην ΠΑΕ ως υπεύθυνος να «τρέξει» όλο το πρότζεκτ, καθώς ο 45χρονος Ιταλός βρέθηκε στην Αθήνα, παρουσίασε ένα πειστικό πλάνο και αναμένει τις τελικές αποφάσεις της πειραϊκής ΠΑΕ που εξετάζει και άλλες περιπτώσεις.

Ο Ντε Σάνκτις ήταν την τελευταία πενταετία δεξί χέρι του Τιάγκο Πίντο στην οργάνωση της Ρόμα, στην οποία αγωνίστηκε και ως γκολκίπερ και μάλιστα ήταν και συμπαίκτης με τον Κώστα Μανωλά! Ο Ντε Σάνκτις που είχε σοβαρό τροχαίο πέρυσι και γλίτωσε από θαύμα τη ζωή του είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με μεγάλες οργανωτικές ικανότητες και πολύ σημαντικές επαφές στην Ιταλία και όχι μόνο. Αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει σε οριστική συμφωνία θα έχει σίγουρα εγγυημένο σε μεγάλο βαθμό ότι θα πάει σε άμεσες λύσεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και γενικά τη σύγχρονη δομή σε ολόκληρο το μοντέλο λειτουργίας του.