Τι έδειξε ο Μπάλντοκ και άρεσε στον Ολυμπιακό

Τον Τζορτζ Μπάλντοκ τον έχει τσεκάρει πολλές φορές ο Ολυμπιακός και δεν τον έχει τυχαία πολύ ψηλά στη λίστα του για το δεξί άκρο της άμυνάς του.

Τι έδειξε ο Μπάλντοκ και άρεσε στον Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από τον 29χρονο μπακ και στο παιχνίδι της Ελλάδας με το Κόσοβο. Και είναι αλήθεια ότι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με τους «ερυθρόλευκους» να διαπιστώνουν για ακόμα μία φορά ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει πολύ καλά τη θέση. Έπαιξε για πρώτη φορά βασικός με την Ελλάδα, ενώ ήταν στην ομάδα λίγες ημέρες.

Χωρίς να ξέρει καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών του, ο Μπάλντοκ έβγαλε στο γήπεδο πολύ καλά στοιχεία. Αμυντικά τα πήγε περίφημα αναγκάζοντας τον προπονητή του Κοσόβου να κάνει αλλαγή τον Τασίτσα, έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν εξαιρετικός ο Μπάλντοκ κρατώντας τη θέση του. Στο δεύτερο ημίχρονο που είχε προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα με την ομάδα του ήταν πολύ πιο δραστήριος.

Ο μπακ της Σέφιλντ έκανε και πολλά ανεβάσματα και βοήθησε σημαντικά και στην επίθεση, ενώ είχε και μία εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει. Γενικά είχε πολύ καλές συνεργασίες με τον Λημνιό και το σημαντικό είναι ότι φάνηκε πως είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Όσον αφορά το θέμα της μεταγραφής, ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με την ομάδα του Μπάλντοκ. Η Σέφιλντ δείχνει να είναι σκληρό καρύδι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, διότι πρόκειται για τον βασικό της μπακ και δεν θέλει να τον χάσει τόσο εύκολα. Στον Πειραιά, πάντως, έχουν πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή και θα κινηθούν σοβαρά για την απόκτησή του.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ