Εργασίες στον χλοοτάπητα και αλλαγές στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Εργασίες στον χλοοτάπητα του «Γ. Καραϊσκάκης» γίνονται αυτές τις ημέρες, ενώ υπεύθυνοι του γηπέδου του Ολυμπιακού προχωρούν και σε άλλα βελτιωτικά έργα.

Εργασίες στον χλοοτάπητα και αλλαγές στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Το γεγονός πως δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις εκμεταλλεύονται οι υπεύθυνοι του «Γ. Καραϊσκάκης» για να κάνουν βελτιωτικά έργα. Αυτή η διαδικασία άλλωστε δεν σταματάει ποτέ στο φαληρικό γήπεδο με τους υπεύθυνους να κάνουν τα πάντα προκειμένου το «σπίτι» του Ολυμπιακού να είναι και λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση.

Αυτή την περίοδο οι άνθρωποι του γηπέδου έχουν ρίξει το βάρος τους στον χλοοτάπητα με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος. Αρχές Ιουλίου το γήπεδο πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να παίξει η ομάδα τα φιλικά της και φυσικά τα προκριματικά. Έτσι αυτές τις ημέρες έχει αφαιρεθεί η ψυχρόφιλη ποικιλία και έχει γίνει η σπορά της ψυχρόφιλης ποικιλίας με στόχο τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ» εργασίες δεν γίνονται μόνο στον χλοοτάπητα του φαληρικού γηπέδου. Οι πάγκοι που θα κάθονται οι αναπληρωματικοί θα αντικατασταθούν με νέους που θα έρθουν από την Ιταλία. Οι Πειραιώτες ακολουθούν τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ και θα αυξήσουν τις θέσεις των φιλοξενούμενων. Επίσης εργασίες γίνονται και στα εκδοτήρια. Αυτή τη στιγμή εκδοτήρια υπάρχουν έξω από τη θύρα 17 και τη θύρα 25. Αυτά λοιπόν της «17» θα μεταφερθούν στην «25» κι έτσι θα υπάρχουν 12 εκδοτήρια.

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό που δείχνει πως οι άνθρωποι του γηπέδου ακολουθούν τις εξελίξεις είναι το γεγονός πως στο «σπίτι» του Ολυμπιακού τοποθετούνται μέχρι και φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το "ΦΩΣ"