ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σοάρες

Ο Ράφα Σοάρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σοάρες

Ο Ζοσέ Μπότο είχε δηλώσει ότι η μεταγραφή του Ράφα Σοάρες είναι τελειωμένη για τον ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή να έχει υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Πορτογάλος μπακ το απόγευμα της Κυριακής πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και είναι έτοιμοι να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον «Δικέφαλο».

Ο Ράφα Σοάρες που έχει μείνει ελεύθερος από τη Γκιμαράες έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς και θα εισπράττει 500.000 ευρώ ετησίως. Αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να τελειώσει και το τυπικό της υπόθεσης.

Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του είπε: «Δεν μπορώ να πω πολλά. Ήρθα για να υπογράψω το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος, αύριο θα μπορώ να πω περισσότερα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πως είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, υπέροχους φιλάθλους. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό μας».