Άρης: «Κοντά στη Μακάμπι Χάιφα ο Σούντγκρεν»

Ο Σουηδός δεξιός μπακ Ντάνιελ Σούντγκρεν, που αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με την Μακάμπι Χάιφα σύμφωνα με ιστοσελίδα της πατρίδας του

Άρης: «Κοντά στη Μακάμπι Χάιφα ο Σούντγκρεν»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον Άρη και υπάρχουν αρκετές ομάδες οι οποίες έχουν ενδιαφερθεί για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους με τη Μακάμπι Χάιφα να έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aftonbladet.se ο Σουηδός δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει με τη Μακάμπι Χάιφα και απομένουν μόνο μικρές λεπτομέρειες για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Σούντγκρεν υπέγραψε στον Άρη το 2019 όταν αποχώρησε από την ΑΙΚ, ενώ είναι και μέλος της εθνικής Σουηδίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

«Η συμφωνία του Σούντγκρεν με τον Άρη λήγει και δεν θα υπάρξει παράταση. Αντίθετα, ο Σούντγκρεν βρίσκεται πλέον κοντά σε μεταγραφή στην ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα.

Εάν δεν συμβεί κάτι απρόβλεπτο, θα είναι επίσης η επόμενη υπογραφή του συλλόγου καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Η Μακάμπι Χάιφα μπαίνει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και στοχεύει στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στο ισραηλινό πρωτάθλημα».