Η Σεβίλλη δεν υπολογίζει τον Λόπες, εξετάζει και λύση συμβολαίου

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ανδαλουσία η Σεβίλλη δεν υπολογίζει τον Ρόνι Λόπες και μάλιστα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μέχρι και να τον αφήσει ελεύθερο.

Η Σεβίλλη δεν υπολογίζει τον Λόπες, εξετάζει και λύση συμβολαίου

Η οψιόν αγοράς που περιλάμβανε η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σεβίλλη για τον Ρόνι Λόπες ήταν απαγορευτική για τα ελληνικά δεδομένα. Οι Πειραιώτες δεν είχαν καμία διάθεση να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία ύψους 9 εκατ. ευρώ και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Μέχρι τα playoffs το κλίμα που είχε διαμορφωθεί για τον ποδοσφαιριστή ήταν αρνητικό, αλλά εκείνος κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να δείξει ότι έχει την ποιότητα για να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ρόνι παραμένει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας της Ανδαλουσίας. Είχε στοιχίσει 25 εκατ. ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Γιουλέν Λοπετέγκι δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζόν.

Ήδη στην Ανδαλουσία αναζητούν τρόπο για να βγάλουν από πάνω τους το μεγάλο συμβόλαιο που έχει ο ποδοσφαιριστής. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, αφού πρόταση δεν υπάρχει και σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Σεβίλλη δεν αποκλείεται να λυθεί και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο γίνεται αντιληπτό πως αλλάζουν και τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Ισπανούς έως το 2024 και αποκτήθηκε το 2019 έναντι 25 εκατ. ευρώ από τη Μονακό.