«Και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι για Μούριτς»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο εξτρέμ της Ριέκα, Ρόμπερτ Μούριτς. 

«Και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι για Μούριτς»

Με τα μεταγραφικά σενάρια να «φουντώνουν», οι Κροάτες βάζουν στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, τονίζουν πως οι Πειραιώτες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον εξτρέμ (μπορεί να παίξει και 10αρι) της Ριέκα, Ρόμπερτ Μούριτς.

Ο αριστεροπόδαρο εξτρέμ της κροατικής ομάδας, προέρχεται από σπουδαία σεζόν, στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ριέκα. Ο Μούριτς αγωνίστηκε συνολικά σε 37 ματς, έχοντας 12 γκολ και 10 ασίστ σε 2.550 λεπτά συμμετοχής, με τον 26χρονο εξτρέμ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Μούριτς ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το 2014 μετακόμισε στην Ολλανδία για τον Άγιαξ. Στον Άιαντα αγωνίστηκε στην Κ21 και το 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Πεσκάρα. Το 2017 γύρισε στη χώρα της τουλίπας, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στο ρόστερ της ολλανδικής ομάδας.

Με 500.000 ευρώ πήγε στην Μπράγκα, όπου αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του πορτογαλικού συλλόγου και το 2019 γύρισε στην Κροατία για την Ριέκα. Η επιστροφή στην Κροατία τον βοήθησε να βρει τα πατήματά του και να δείξει την αξία του. Την τριετία που βρίσκεται στη Ριέκα έχει 122 συμμετοχές, με 38 γκολ και 26 ασίστ. Είναι επίσης διεθνής με τις μικρές ομάδες της Κροατίας, έχοντας αγωνιστεί σε Κ16, Κ17, Κ19 και Κ21.

Πάντως, στο κόλπο της απόκτησης του έχουν μπει Κόνιασπορ και Γαλατασαράι. Η πρώην ομάδα του Χασάν τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα πάντα με τα ξένα δημοσιεύματα, εμφανίζεται ως το φαβορί για την απόκτησή του.