Απέσυρε την έφεση ο Μπενζεμά για την υπόθεση με τον Βαλμπουενά – ‘Εκλεισε η υπόθεση

Ένοχος κρίθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά για την συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να αποσύρει την έφεση την οποία είχε καταθέσει.

Απέσυρε την έφεση ο Μπενζεμά για την υπόθεση με τον Βαλμπουενά – ‘Εκλεισε η υπόθεση

Έκλεισε η υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά από τον Καρίμ Μπενζεμά. Τον περασμένο Νοέμβριο το γαλλικό δικαστήριο είχε κρίνει πρωτοβάθμια ένοχο τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης για την συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού με την απόφαση να τον καταδιάζει σε έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 75 χιλιάδων ευρών.

Ο Μπενζεμά είχε καταθέσει έφεση τον Μάρτιο για την ανατροπή της υπόθεσης, η οποία ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί στις 30 Ιουνίου. Εντούτοις, το βράδυ της Παρασκευής (3/6), έγινε γνωστό πως ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης απέσυρε την έφεση. Περαιτέρω ενημέρωση αναμένεται από το δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη (7/6).

Έτσι, η ποινή για τον Μπενζεμά πραμένει ως έχει ενώ μαζί του είχαν καταδικαστεί ακόμη τέσσερα άτομα στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης από 18 έως 30 μήνες.

Η κατηγορία για τον 34χρονο επιθετικό ήταν ότι ενθάρρυνε τον εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού να πληρώσει μια συμμορία εκβιαστών για να μην διαρρεύσει μια κασέτα με προσωπικές του στιγμές, με ένα μέλλος της οποίας να είναι παιδικός φίλος του Μπενζεμά.