Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο… στόχαστρο του τον Γιάννη Παπανικολάου της Ρακόβ με τα ρεπορτάζ να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας και τα ποσά που απαιτούν οι Πολωνοί.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Παπανικολάου

Είναι γνωστό ότι τον Ολυμπιακό δεν τον αφήνει αδιάφορο το ελληνικό στοιχείο. Οι Πειραιώτες εδώ κι αρκετό καιρό ασχολούνται με την περίπτωση του Γιάννη Παπανικολάου από τη Ράκοβ Τσεστόχοβα, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ιστοσελίδα «meczyki.pl» σε σημερινό (3/6) της ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την πολωνική ομάδα για να αποκτήσει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν οι Πολωνοί ο Ολυμπιακός φέρεται να ρώτησε τη Ρακόβ για τον Παπανικολάου.

Οι Πολωνοί επικαλούνται ελληνικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες η δευτεραθλήτρια της χώρας τους ζήτησε από τους Πειραιώτες 2 εκατ. ευρώ, ποσό που κρίθηκε απαγορευτικό. Ο Παπανικολάου έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και η ομάδα του δεν δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει τόσο απλά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και του Πλατανιά φέτος έκανε 37 συμμετοχές έχοντας ένα γκολ και 4 ασίστ. Τα περισσότερα παιχνίδια τα έπαιξε ως χαφ, ενώ αρκετά αγωνίστηκε και στο κέντρο της άμυνας.