Τα νέα δεδομένα για Κούντε, το «όχι» του Ολυμπιακού και ο ρόλος του Μαντί

Ο Πιερ Κούντε κατάφερε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου να αλλάξει το κλίμα που είχε διαμορφωθεί γι’ αυτόν. Πως τον επηρεάζει ο Μαντί Καμαρά και το «όχι» του Ολυμπιακού.

Τα νέα δεδομένα για Κούντε, το «όχι» του Ολυμπιακού και ο ρόλος του Μαντί

Ο Πιερ Κούντε κατάφερε στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου να αλλάξει το κλίμα που είχε διαμορφωθεί γι’ αυτόν. Στα μέσα της σεζόν θεωρούνταν δεδομένη η αποχώρηση του Καμερουνέζου από τον Ολυμπιακό. Πλέον η κατάσταση δεν είναι ίδια. Με τις εμφανίσεις του στα playoffs κατάφερε να γυρίσει το κλίμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καμερουνέζος είναι παίκτης με ποιότητα και το έδειξε αυτό σε όσα παιχνίδια του έδωσε την ευκαιρία ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι ο Κούντε και ο Μαντί Καμαρά δεν χωράνε μαζί στην ενδεκάδα και το απέδειξε όταν δεν τους έβαζε ποτέ μαζί.

Αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο αναμένεται πολύ σημαντικό για Μαντί και οι πιθανότητες να πωληθεί είναι πολύ μεγάλες. Αυτό το γεγονός θα ανοίξει το δρόμο για τον Κούντε προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος του στον Ολυμπιακό.

Μη ξεχνάμε επίσης ότι ο Καμερουνέζος είναι ένας παίκτης που τον ήθελε και παλιότερα ο Πέδρο Μαρτίνς και αποτελεί δική του επιλογή. Ήδη το κλαμπ φέρεται να απέρριψε μία πρόταση από τη Μπόχουμ και αυτό κάτι δείχνει όσον αφορά στις προθέσεις που υπάρχουν για τον διεθνή μέσο. Όλα αυτά βέβαια θα φανούν και στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά και πως θα τον διαχειριστεί ο 51χρονος κόουτς.