Για αυτό επέλεξε τον Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός- Δείτε τον εν δράσει (vids)

Το fosonline.gr εξηγεί τους λόγους που ο Ολυμπιακός ξεχώρισε την περίπτωση του Γκιγιέρμε, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα και άνευ απροόπτου «ντύνεται» στα «ερυθρόλευκα».

Για αυτό επέλεξε τον Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός- Δείτε τον εν δράσει (vids)

Τα πράγματα είναι λίγο – πολύ ξεκάθαρα με τον Γκιγιέρμε. Ο λόγος που ο Ολυμπιακός τον είχε ψηλότερα στη λίστα του από κάθε άλλον για την ενίσχυση στα χαφ, δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο από το γεγονός ότι είναι ο ορισμός του αμυντικού χαφ.

Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην είναι ο πιο γρήγορος μεσοαμυντικός του κόσμου, ωστόσο, αυτό που έχουν ξεχωρίσει ο Μαρτίνς και οι άνθρωποι του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού, είναι ότι πρόκειται για έναν πειθαρχημένο τακτικά χαφ.

Στην Λα Κορούνια τον αποκαλούν “σκυλί”, λόγω των πολλών τρεξιμάτων του και επειδή είναι ένα δυναμικό “εξάρι” που δεν αφήνει σε ησυχία τους αντιπάλους του. Τους κολλάει σαν... βδέλλα. Σε γενικές γραμμές αποφεύγει τα άσκοπα τρεξίματα.

Φημίζεται για τις ανασταλτικές του αρετές, είναι ο παίκτης που του αρέσει να παίρνει την πρώτη πάσα από τους στόπερ και να ξεκινάει από τα πόδια του μία επιθετική προσπάθεια, ωστόσο, θα πρέπει λίγο να περιορίσει τα νεύρα του, καθώς την κίτρινη κάρτα την έχει για... πρωινό!

Δείτε τον Γκιγιέρμε εν δράσει: