Το παζλ της επίθεσης: Ελ Αραμπί, Τικίνιο και... Αμπουμπακάρ Καμαρά

Σε γρίφο έχει εξελιχθεί το θέμα της επίθεσης για τον Ολυμπιακό και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η τελική σύνθεση του ρόστερ για τους φορ. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους για να δούμε πού βρίσκονται τα πράγματα και τι συμβαίνει.

Το παζλ της επίθεσης: Ελ Αραμπί, Τικίνιο και... Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο Ελ Αραμπί όπως έγραψε το «ΦΩΣ» είναι οικογενειακώς στο Μαρόκο και έχει προγραμματίσει να γυρίσει λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Στα χέρια του έχει μία πρόταση από τον Ολυμπιακό, η οποία είναι ύψους 2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους για είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι θέλει να μείνει, αλλά συμφωνία και υπογραφές δεν υπάρχουν. Και από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει αυτά, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Από την απόφαση του Ελ Αραμπί θα εξαρτηθούν πολλά για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Ο Τικίνιο ήρθε πέρσι τέτοια εποχή ως ελεύθερος και οι προσδοκίες από αυτόν ήταν πολύ μεγάλες. Εάν φέρει πρόταση που είναι συμφέρουσα για το κλαμπ, δεν θα πει κανείς «όχι». Τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του επιμένουν ότι ο Τικίνιο αρέσει και σε ομάδες της Βραζιλίας αλλά και της Τουρκίας. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να έρθει πρόταση για τον έμπειρο επιθετικό.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Ολυμπιακός έχει τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή στη λίστα του και μάλιστα έχει εξαιρετική άποψη για την αξία του. Μπορεί να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του Πειραιά και στον Ρέντη θεωρούν ότι ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Είναι επιθετικός που έχει και το γκολ και παράλληλα είναι και δημιουργικός. Η περίπτωσή του απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και παρακολουθούν τις εξελίξεις στον Άρη.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ