Άρης: Στο τραπέζι Καμέγιο και Ρικέλμε

Οι νεαροί Σέρχιο Καμέγιο και Ροντρίγκο Ρικέλμε, που ανήκουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Άρη από τους «ροχιμπλάνκος». Στα «σκαριά» φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων τον Νοέμβριο

Άρης: Στο τραπέζι Καμέγιο και Ρικέλμε

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Χερμάν Μπούργος βρίσκονται στη Μαδρίτη για να έχουν σειρά επαφών με τους επιτελείς της Ατλέτικο.

Ο προπονητής και ο πρόεδρος του Άρη είχαν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο, Αντρέα Μπέρτα, με τον οποίο ο προπονητής των «κιτρίνων» έχει πολύ καλή σχέση, αφού υπήρξε βοηθός του Σιμεόνε για 8,5 χρόνια, αλλά και ποδοσφαιριστής παλαιότερα.

Η AS, λοιπόν και ο δημοσιογράφος Χόρχε Γκαρσία, γράφει πως στο τραπέζι έπεσαν δύο ονόματα: Των Σέρχιο Καμέγιο και Ροντρίγκο Ρικέλμε, που αποτελούν αμφότεροι πολύ μεγάλες επενδύσεις για το μέλλον στους «ροχιμπλάνκος».

Στο ρεπορτάζ του, μάλιστα, γράφει πως βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των «κίτρινων» και ο Άρης, μέσω του Μπούργος και των εξαιρετικών σχέσεων, που έχει με την ισπανική ομάδα, αλλά και με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, θέλει να αποκτηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Καμέγιο και ο Ρικέλμε τη φετινή σεζόν αγωνίστηκαν ως δανεικοί στη Μιράντες από την Ατλέτικο και πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν.

Ο 21χρονος επιθετικός Καμέγιο πέτυχε 15 γκολ σε 36 ματς στη LaLiga2 και ο συνομήλικός του δεξιός εξτρέμ Ρικέλμε σημείωσε 7 σε επίσης 36 αγώνες.

Σύμφωνα με το transfermakrt, ο μεν Καμέγιο κοστίζει 2,5 εκατ. ευρώ, ο δε Ρικέλμε 1,5, επαναλαμβάνουμε, ωστόσο, ότι μιλάμε για δανεισμό.

Μάλιστα φαίνεται ότι τον Νοέμβριο, όταν σταματήσουν τα πρωταθλήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, Άρης και Ατλέτικο Μαδρίτης θα δώσουν φιλικό αγώνα.